Hej og vekommen til min blog

Jeg hedder Iben Devantie og jeg er 40 år gammel. Jeg er gift med Kaspar og sammen har vi en dejlig lille dreng Sigurd. Min mand har også 2 større piger , så mit liv er også beriget med 2 bonustøser. Vi bor i en lille by der hedder Tulstrup, som ligger lidt udenfor Hillerød. Jeg har været Frisør i næsten 18 år, og til daglig ejer og driver jeg Salon Ip Hair Design i Hillerød som er på vej ind i sit 11. år. konkurrencen er hård i min branche men jeg elsker mit fag og ikke mindst mine mange trofaste kunder.

Fritiden bliver så brugt 80% i mit køkken, da jeg jo er lidt af en kage/bagenørd, yep, jeg indrømmer det!

Efter at have medvirket i  Den Store Bagedyst ( sæson 5 2016) har det givet mig lyst til at dele ud af mine tanker og alle mine små finurligheder i livet. hvad enten det er kager, brød, kreativ mad til børn, håropsætninger og andre meget personlige ting har jeg nu lyst til at dele med omverdenen og håber at i har lyst til at følge med.

Som barn var jeg altid glad for at komme i køkkenet med min mor . Om det var madlavning eller kagebagning så synes jeg det var sjovt. visuelt har jeg altid været god til at se hvad andre gjorde, og så gjorde jeg det efter. Interessen for kager kom vidst først sådan rigtigt efter jeg fik min søn Sigurd i sommeren 2014. Sådan en lille fætter laver jo ikke andet end at sove og spise, så der var mange timer hvor jeg sad og blev en smule rastløs. og se der er det jo skide heldigt at vi har de sociale medier. Facebook var fremragende , der var folk der viste videoer og billeder af forskellige kager, og specielt blev jeg grebet af at man kunne lave kager med motiver indeni, og jeg tænkte, det vil jeg sgu også prøve, og så gik jeg stille og roligt igang. Efterhånden som jeg lagde billeder ud på min private side, begyndte mine venner at sende udfordringer jeg skulle prøve, og så tog det om sig. Jeg kunne sidde en aften i sofaen klokken var måske tæt på 21 og så kunne der poppe en udfordring op. Det kunne krible i mine fingre for at prøve af og selvom klokken var mange kunne jeg finde på at liste i køkkenet og begynde at prøve det af. Efterhånden var der mange billeder og så begyndte folk at snakke om Den Store Bagedyst… uha, det var ikke lige det jeg tænkte at jeg skulle, være på tv og lige  pludselig skulle blive en alle kunne ha en mening og holdning til, men sådan blev det jo alligevel, og det har jeg sandelig ikke fortrut. Holdkæft hvor har det været sjovt, lærerigt, ikke mindst personligt. Jeg ska nok skrive et blog indlæg om hele kageeventyret.

Jeg plejer at sige Life´s an apple, Take a bite & Shit happens, og det mener jeg sgu stadig. Med min blog vil jeg bruge til at vidergive og dele alle mine kreative ting og ideer jeg laver. Jeg vil prøve at lave små how to videoer via Youtube så find mig under Iben Devantie, og Instagram Ibendevantie, og sidst men ikke mindst facebook Iben Devantie –  Den Store Bagedyst 2016. Men hav også  tålmodighed med mig da jeg lige skal lære alt det her tekniske, for jeg indrømmer at jeg er næppe en computerhaj, men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag vel?

Jeg tror på “Pay it forward”, eller som på dansk “Gi det videre”, at gøre noget godt for andre mennesker, noget de ikke selv kan. Vi er i en verden hvor der er SÅ meget ondskab, og det er fandme vigtigt at vi mennesker passer på hinanden, så indimellem vil der være lidt mere alvorlige emner som jeg vil tage op og dele mine personlige tanker omkring.

Velkommen ti Ibber´s Verden

Mange Kærlige Hilsner

Iben

Iben Devantie