billedkollage2

ugen der gik

 

billedkollage2

Ugen begyndte godt

Ugen der gik og så blev det mandag igen, og det lyder så skide kliche agtig at tiden flyver afsted, men efter jeg er blevet mor, så synes jeg tiden den flyver endnu hurtigere , det fandme uhyggeligt! så hvad er der lige sket med ugen der gik… arbejde i min frisør salon, og jeg bliver tit spurgt om ikke det er kedeligt at lave det samme… svaret er NEJ, kundernes hår er jo vidt forskelligt og så møder jeg jo rigtig mange forskellige mennesker i min hverdag.

I denne uge

I denne uge har jeg helt klart haft en af mine ynglingskunder Fru. Larsen… ja bare navnet så ved vi det er en gammel dame … og det må man godt sige, for hun er 86 år, hun cykler troligt op til mig hver 5. uge. Det jeg så godt kan lide ved Fru. Larsen er at der er ikke noget pis og brok over hende, hun er SÅ livsbekræftende at høre på, hun lever livet og så er hun meeega sjov, top humor. Det eneste krav hun har til mig er at jeg skal sørge for at hendes hår ser godt ud bagfra, for det foran kan hun snakke sig fra. Flere af den slags kunder… Ja Tak.. kombado 🙂

11. år – tiden flyver afsted

Min Salon er påvej ind i 11. år, og i mange år har jeg rigtig gerne villet arbejde sammen med en veninde der hedder Anita, men hun har været selvstændig inde på Østerbro og har ikke været klar til at komme til Hillerød. Men skæbnen ville heldigvis, at hun og kæresten Peter fik en lille skøn datter for et år siden, og da de bor i Hillerød så kom hun selv at meldte sig på banen, at nu ville hun gerne arbejde sammen med mig i min salon. JUHUUUUU.. jeg blev simpelthen så glad. Anita og jeg har kendt hinanden i snart 18 år. Vi gik nemlig i klasse sammen på frisørskolen. Så nu er vi 2 selvstændig på en og samme matrikel. Hun har været her en måned nu og det er skide hyggeligt.

Se ugen efter

Jeg skal godt nok lige vænne mig til at der er en anden i salonen, og det kan jo ikke undgås at der er lidt mere støj i salonen når vi begge står med kunder og kagler derudaf…  😛 hæ hæ…  typisk frisørduller , men hey, det er jo en del af vores job. Flere gange har jeg højlydt kommet til at grine, for det er simpelthen så morsomt. Hun har været på barsel i et år, og nogle af hendes nye  kunder er nogle af dem hun går i mødregruppe med, og de taler stortset kun om babyer, børn, hvad gør ungen nu og siger osv osv… totalt mos, bleskift … en gang ammehjerner.. 😀 ha ha… jeg kan jo selv huske det dengang jeg kom tilbage fra barsel… meget underholdende, og så stemningen er mægtig festlig 😉

Se også her

Jeg bliver tit spurgt om hvor meget jeg bager om ugen… men det kan godt være svært at svare på, da jeg nogle uger bager flere gange om ugen og andre gange blir det kun til 1 gang om ugen.

Men efter min deltagelse i Den Store Bagedyst, så bager jeg da helt klart meget mere end jeg nogensinde har gjordt. I skal også tænke på at vores bedømmelser under optagelsene tager 1,5-2 timer og det er jo kun en lille brøkdel i får lov at se på TV. Så vi lærer sindsygt meget om bagning, konsistenser , temperaturer og teknikker, så der er bare så meget man gerne vil hjem og prøve af og bare blive bedre og bedre til. Bagning for mig er stadig en hobby, det er bare en hobby der har taget lidt om sig. Når min søn er puttet om aftenen så står jeg tit i køkkenet.

Overskiftr

Nu er jeg jo så heldig at min mand også har nattevagter, så der er også en del aftner hvor jeg er alene, og så får den fuld gas i køkkenet… og fuld gas, det får den. Holdkæft jeg glæder mig til vi skal på sommerferie, for så har vores rengøringdame fået til tjans at vaske mit køkken ned. Jeg arbejder jo en del med chokolade, og jeg har altså chokolade næsten alle vegne 😀  ha ha… ja sådan er det altså. Og NEJ… til det spørgsmål, jeg har ikke mere tid end andre, og jeg er heller ikke en overskudsmor… jeg prioriterer bare min tid anderledes.

Jeg sidder bare ikke så tit i sofaen og krydre røv og sluger tv, jeg står i køkkenet og nørder, og så har jeg jo bare ipad´en med. Jeg kan sagten multitaske, hey jeg er jo kvinde ik´, jeg kan sagtens se en blodig gyser, pladder romantiske film  eller en god gang Matador på DR1 mens dejen bliver rørt eller chokoladen blir tempereret no probs 😛

Sjove ting

At have deltaget i et sådan bageprogram, giver jo også anledning for lidt andre sjove ting. I vinterferien var jeg på bibioteket og pynte kager med en masse skønne børn, og i fredags var jeg nede på posen i Hillerød, weekenden bød nemlig på Hillerød byfest. jeg skulle være kagedommer for socialdemokratiet, en dyst mellem borgmesterkandidaten Kirsten Jensen, folketingsmedlemmet Christine Antorini og regions medlemmet Susanne kristensen .

Antorini løb med sejren i hendes fortolkning af den klassiske brunsviger, som hun havde skåret til og så blev den pyntet og skulle ende med at ligne socialdemokratiets formand Mette Frederiksen. Lige da hun begynde at samle kagen troede jeg nemlig at var E.T hun var ved t lave 😀 ha ha…jeg fik lidt assistance fra 2 kokkeelever, og vi var alle 3 enige.

Så det var bestemt fortjent at Antorini vandt, og så blev hun den heldige ejer af hele 18 af mine hjemmelavede flødeboller, det var hun vidst godt tilfreds med. bagefter mødtes jeg med min familie og vi blev nede i byen og spise mad. der var jo flere madboder, og vi valgte boden fra de unge kokkeskole elever fra Esnord, de lavede lækre sandwiches med varmtrøget laks.. mums det var lækkert.

Lidt brød, kanelbrød, lidt træstammer, flødeboller , lidt rødgrød, og så lige en omgang macarons  blev det til i denne weekend, så øh.. jow, lidt har jeg vidst fået bagt i denne uge 😉

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *