Velkommen til min Blog

Hej Allesammen & Velkommen til min blog

Det er fandme som at skulle gå til eksamen, med kvalme og sommerfugle i maven, men idag går jeg i luften med min lille blog. Det er en hel ny verden for mig, så der er meget jeg ska lære, men jeg håber at i har lyst til at følge med i de sjove, skøre , finurlige og ikke mindst gode og fine ting jeg vil dele med jer her på bloggen. her vil være alt lige fra kager, bagning, opskrifter, håropsætninger og kreative mad ideer til børn – til tanker om alt muligt…. jeg er jo typen der har en mening om alting, som jeg også gerne offentligt vil dele med omverdenen.

Håber at i vil følge med

Jeg vil med tiden også få lavet små how to videoer som i kan se via youtube Iben Devantie

KH. Iben

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *